Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/web/engineers.bg/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Мисия | Българският инженерен форум

Нашата визия и мисия
Нашата цел е чрез дигиталната комуникация между всички участници в строително – инвестиционния процес да създадем предпоставки за подобряване на сектора.
Надяваме се да се чувствате свободни да изразите вашето искрено мнение, да споделяте вашите въпроси и заедно да достигаме до верния път (или този, който смятаме за такъв :)).
Напук на всеобщото мнение на повечето от българи или старата българска поговорка „На вълка му бил дебел врата, когато си върши работата сам“ , ние искаме да създадем полезна среда, която да дава възможност за взаимопомощ. Много често в хода на комуникацията се раждат страхотни идеи, научаваме по нещо ново или съответно нещо, което може да ни спести време, усилия и нерви.
Нашият сектор със сигурност е един от най-консервативните, но ние силно вярваме, че с всеобщи усилия, идеи и разговори ще успеем да внесем промени.
Затова чувствайте се свободни да изразявате себе си!
Учи, мисли, създавай!